Slika

Fizioterapevtika na razstavah

2024-03-29T12:13:01+01:00Novice, Pomembne novice|

Preteklo soboto se je kolektiv VZ Fizioterapevtika mudil v Trstu na dveh zanimivih razstavah. Najprej smo si v muzeju Revoltella ogledali dela postimpresionističnega mojstra Vincenta Van Gogha, kasneje pa v Salone degli Incanti še fotografskega velikana črno-bele fotografije, brazilca Sebastiãa Salgada z njegovim projektom Amazonija...

Razstava fotografij: SLOVENIJA, 4 BARVE

2024-03-14T12:33:42+01:00Novice, Pomembne novice|

Avtor razstave, Gregor Kresal je na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika zaposlen kot kreativni direktor. Za nas pripravlja učne in predstavitvene filme, oblikuje knjige, zbornike revije, priznanja, diplome, skrbi za celostno podobo in oglaševanje. Po duši je alpinist, po poklicu pa marsikaj. Študij arhitekture je zaključil na ljubljanski fakulteti, a se po desetih letih projektiranja v celoti preusmeril v film in fotografijo. V ZDA je po mentorstvom znamenitega režiserja Davida Lyncha opravil dva magisterija iz filmske umetnosti. Njegove fotografije so prežete z domišljenimi pokrajinskimi kompozicijami in izjemno svetlobo, ki jim v mnogo primerih piko na i dodajo redki astronomskimi pojavi. Nekaj smo jih lahko že občudovali tudi na naslovnicah naše revije Physis. Razstava v Operni kleti, na Župančičevi ulici 2 v Ljubljani bo odprta do 13. maja 2024.

strokovno srečanje »Psihoterapija v praksi«, 19. in 20. maja

2023-05-05T14:36:49+01:00Alumni|

Strokovno srečanje je svojevrstna revija psihoterapevtskih pristopov, aktivnih v Sloveniji, in je namenjeno promociji psihoterapije, omogočanju spoznavanja različnih pristopov študentom psihoterapije ter medsebojnemu sodelovanju. Predstavili se bodo: Logoterapija, Geštalt terapija, Transakcijska analiza (petek) in Psihoanaliza, Sistemska psihoterapija in Realitetna terapija (sobota).

Komentarji so izklopljeni za strokovno srečanje »Psihoterapija v praksi«, 19. in 20. maja
Go to Top