Spoštovani,

Znanstveni in Organizacijski odbor sta se zaradi epidemiološke situacije odločila, da Simpozij 2021, ki bi moral potekati v petek in soboto, 7. in 8. 5. 2021 na VZ Fizioterapevtika v Ljubljani, PRESTAVI na četrtek, 10. 6. 2021, s pričetkom ob 10 uri.

Dogodek bo potekal hibridno kot znanstveni sestanek, v okviru katerega bodo na voljo kratki FILMI, v katerih bodo posamezni člani Akademski zbora predstavili nekaj tez o pomenu telesne aktivnosti (tek, kolesarjenje in prosto plezanje) za ohranjanje zdravega načina življenja.

Vabljeni k prijavi za kratko predstavitev ali predavanje (031 608 412). Film si boste lahko udeleženci ogledali na dan dogodka na povezavi (brez kotizacije).

V tem času si po najboljših močeh prizadevamo, da strnemo vse vaše ŽE poslane prispevke v KNJIGO, Zbornik simpozija 2021. Vse, ki še niste sodelovali s prispevki (kratki znanstveni ali kratki strokovni članek) vabimo k sodelovanju. Članek (4-10 strani) za objavo v knjigi na temo telemedicine/telerehabilitacije lahko pošljete do 20. 5. 2021. Avtorji del boste knjigo prejeli na vaš naslov do konca meseca junija 2021.

Opravičujemo se zaradi poznega obvestila in se zahvaljujemo za razumevanje.

Ostanite zdravi.

Predsedujoči
Simpozij 2021
prof. dr. Friderika Kresal
dekanja in
doc. dr. Mojca Amon
prodekanja